Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Bizleri manevi huzura kavuşturan, rahmet ayı olan mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyor ve milletimizle paylaşıyoruz.

Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, kırgınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları anlam yüklü özel günlerdir. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır düsturuyla bayram vesilesiyle millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Bu hakikat özellikle tüm dünya da ve ülkemizde baş gösteren küresel salgın döneminde kat be kat anlam kazanmış durumdadır. 

Bugün özellikle Türk ve İslam coğrafyası başta olmak üzere ağız tadıyla ramazan ayını yaşayamayan, bayram yapamayan, bombalar altında her gün kan ve gözyaşına duçar olan, ölümün nereden ve ne şekilde geleceğini kestiremeyen kardeşlerimiz için de bu bayramın huzur ve barış getirmesini, hür ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını temenni ediyoruz.

Arif YAŞAR
Genel Başkan

 Okunma Sayısı : 1319         13 Mayıs 2021

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 630480

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.