Sağlık Personeli 3600 Ek Gösterge Müjdesi Beklemektedir

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Cumhurbaşkanımızın daha önce söz verdiği, açıklanan ikinci yüz günlük eylem planında merakla beklenen ve hakkımız olan 3600 ek gösterge müjdesini göremediğimiz için sağlık camiası olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşamış bulunuyoruz. Bu yüz günlük eylem planında, aynı anda söz verilen bir kesimin memnun edilerek diğer kesimlerin yok sayılması bizleri derin bir üzüntü ve hayal kırıklığına sokmuştur. 

Cumhurbaşkanımızın verdiği sözle, zaten yıllardır süregelen bir adaletsizliğin düzeltilmesi için bir adım atılacağını görmek bizi heyecanlandırmış ve umutlandırmıştı. Umutla gerçekleşmesini beklerken, yine üvey evlat muamelesi görmek tükenmişlik sınırındaki sağlıkçılara bir darbe daha vurmuştur. İkinci yüz günlük eylem planında sağlıkla ilgili projeler de bulunmaktadır. Bu projelerin işlevini yerine getirecek olan sağlık personelinin unutulmuş olmasını anlamak mümkün değildir.

Sağlıkta çok ciddi sıkıntılar vardır. Bu sorunların bir an önce fark edilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Lakin bizim gücümüz bir noktaya kadar ulaşabilmektedir. Sağlık çalışanları haklarını savunmak için yetki verdiklerinin yakasına yapışmadıkça bu devran böyle dönmeye devam edecektir.


Arif Yaşar
Genel Başkan 

 Okunma Sayısı : 1897         17 Aralık 2018

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 552600

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.