Terör Küresel Bir Sağlık Sorunudur

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Ülkemizin güneyinde, sınır güvenliğimizi tehdit eden terör örgütleriyle en etkili şekilde mücadele etmek için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılmakta olan operasyonları sonuna kadar destekliyoruz.

Hekimleri temsil ettiğini söyleyen TTB başta olmak üzere bu zihniyetdeki, adı sanı bizden gibi görünen, ama kalpleri, ruhları, akılları, fikirleri bizden olmayan, bu ülkenin yararına olan her şeye karşı çıkıp, zarar vermeye çalışanlarla ortak hareket eden, bu milletin hiçbir değerine saygısı olmadığı gibi özünden, tarihinden, örfünden, inancından nefret eden, kavgası olan odakların yaptıkları açıklamaları şiddetle  kınıyoruz.

Zira ortada bir savaş söz konusu değildir. Teröristi savaşçı gibi, terörle mücadeleyi savaş gibi göstermek, Türk Ordusu'nun terörle mücadelesine dur demek, barış, özgürlük, demokrasi soslu mesajlarla terör örgütlerine alan açma gayretinden başka bir şey değildir. Milletimiz bunu üstün ferasetiyle görmektedir. Ülkemizin içinde ve dışında terör örgütleriyle anladıkları dilden mücadele edilmektedir ve sonuna kadar da sürdürülecektir. Bundan sonra bu ülkenin düşmanları bu ülkede nefes alamayacaklardır.

TTB' nin yaptığı açıklama Türk Hekimlerinin genel görüşü olmamakla birlikte, gerçek vatansever, yerli ve milli olan hekimlerimizin de tepkisini çekmiştir. Eksen Sağlık-Bir-Sen olarak miletin aklıyla, hafızasıyla alay edercesine yapılan bu ve benzeri açıklamaları pirincin içindeki bayaz taşların sırıtması olarak görüyor, şiddetle kınadığımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

Eksen Sağlık Bir Sen
 Genel Merkezi

 Okunma Sayısı : 1863         28 Ocak 2018

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 706391

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.