31 Mart Yerel Seçimlerinin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyoruz

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Öncelikle ifade etmek isterim ki: Eksen Sendikaları, üyelerinin ve büyük Türk milletinin hizmetindedir. Diğer bazı sendikalar gibi siyasi partilerin hizmetinde değildir.

Ülke olarak yeni bir seçimin arifesinde bulunmaktayız. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz başta olmak üzere siyasi partilere ve adaylarına hayırlar getirmesini diliyoruz.

Milletçe siyasi hafızamızı diri tutmak ve siyasi tarihten gerekli dersleri çıkararak yolumuza devam etmek durumunda olduğumuz unutulmamalıdır.

Siyasilere düşen kutuplaştırıcı, kamplaştırıcı söylemlerden ve özellikle nefret dilinden uzak durmaları; daha yapıcı ve birleştirici, bütünleştirici bir dille siyasi propaganda yapmalarıdır.

Türk milleti derin ferasetiyle iradesini elbette sandığa yansıtacaktır. Bu halde siyasilerimiz meydanlarda ve fırsat buldukları mecralarda kendilerini ve projelerini anlatacak ve bu yarıştan galip çıkacak yöntemler deneyeceklerdir. Bu demokrasinin bir gereğidir. Fakat unutulmamalıdır ki, milletimiz nefret içerikli söylemlerden huzursuzluk duymakta ve meydanlarda bu tarz tablolar görmek istememektedirler.

Özetle, seçimlerin kavga aracı olmaması gerektiğini beyan ediyoruz. Nezaket sınırları içinde Türk demokrasisine yaraşır bir tarzda, bayram havası içerisinde kavgasız ve gürültüsüz bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz.

Bu vesile ile tüm siyasi parti temsilcilerine ve bağımlı, bağımsız bütün adaylara bu yarışta başarılar diliyoruz.

Arif YAŞAR

Genel Başkan


 Okunma Sayısı : 1659         28 Mart 2019

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 838073

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.