Küresel Sapkınların LGBT Oyunu Bu Topraklarda Sahne Bulamayacaktır.

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Küresel şeytanların dinler ve ahlakî değerler başta olmak üzere, insani ifsad etmeye yönelik projelerinden biri olan eşcinsellik, finanse edilerek yaygınlaştırılıyor. Örgütlenme özgürlüğünün suiistimali  ile finanse edilen LGBT dernekleri, “sapkınlığın görünür olması ve provokasyon” amacıyla her yıl Haziran sonunda yürüyüş düzenliyor. 

Her türlü edep dışılığı ve rezilliği mûbah gören karanlık zihniyet, ahlâksızlığı tüm dünyaya yaymak için en büyük sponsoru olduğu sapkınları her platformda öne çıkartıyor. Toplumun temel yapı taşı olan aile kurumunu yok etmeyi hedef alan, ahlaki yozlaşmaya sebep olan ve toplum yapısını ifsada uğratan; fiziksel ve ruhsal açıdan sağlıklı bireylerin ve nesillerin yetişmesini engelleyen ve LGBT  kavramıyla ifade edilen eşcinsellik, tüm dünyada yürütülen süslü ve gösterişli organizasyonlar ve lobi faaliyetleriyle normal, olağan ve kabul edilebilir bir kimlik haline getirilmeye çalışılıyor. Cinsel sapkınlığın savunucuları, LGBT'yi normalleştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla uluslararası düzeyde lobi faaliyetleri, reklam kampanyaları, yürüyüşler düzenleyip, sinema filmleri ve hatta çizgi filmler yoluyla hem Türkiye'de hem de tüm dünyada bilhassa çocukların ve gençlerin zihinlerinde sapkınlığı normal bir hal gibi yerleştirmeye çalışıyorlar.

Son dönemde Türkiye'de de LGBT faaliyetlerinin yoğun bir biçimde hayata geçirildiği görülürken, eşcinselliğin toplumlar nezdinde normalleşmesi ve yaygınlaşması için lobi yapan güçlerin tabiri caizse kesenin ağzını sonuna kadar açtıkları görülüyor.

İslam düşmanı medyanın ve millete hizmetle vazifeli bazı belediyelerin sponsorluk yaptığı, desteklediği sapıklar, “bize alışacaksınız” mesajı veriyorlar. Ama bu toplum Müslüman ve bu topraklar dedemiz Alpaslan, Fatih ve Abdülhamid'in emanetidir. Size asla alışmayacağız ve ifsadınıza izin vermeyeceğiz. İslam ahlak ve faziletiyle yoğrulmuş bu vatanı ve aziz evlatlarını, kirli zihniyet ve iğrenç planlarıyla özünden koparıp, bozmaya çalışan bütün odaklar ve maşaları bilmelidir ki; bu toprakların gerçek sahipleri olarak, her zaman karşınızda dimdik durarak, kirli emellerinize mani olacak kudret, azim ve kararlılığımız her daim mevcuttur.

Eksen Sağlık Bir Sen
Genel Merkez

 Okunma Sayısı : 1733         04 Temmuz 2019

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 954545

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.