19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Tarihin seyrini tam aksine yönlendiren dönüm noktaları vardır. Bugün milletimiz adına dönüm noktası olan günlerden birisinin 98. yıldönümüne ulaşmış bulunuyoruz. 

19 Mayıs defalarca tarihin derinliklerine gömülmek istenen bir milletin bütün zorluklara rağmen bir kez daha “Ya İstiklal Ya Ölüm” demesinin fitilini ateşleyen ruhtur.  Önderliğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üstlendiği bu ruhun topraklarımızdaki işgalciler üzerinde gösterdiği direniş kabiliyeti Türk milletinin kaybetmemesi gereken hasletlerinden bir tanesidir. Gençliğe ithaf edilen bu bayramın manasını idrak etmek istiyorsak öncelikle ardında yatan ruhu ve imanı kavramalıyız. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ulaşmış olmamız vesilesiyle bu ruhun ve Türk gençliğinin potansiyelinin idrakinde olan, ömrünü bu gençliği yetiştirmeye ve onlara iyi bir gelecek hazırlamaya adayan Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan eden İstiklal Harbi'nin Başkomutanı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum.


Burak Serhat ERMİŞ 
Genç EKSEN Yönetim Kurulu Başkanı 

 Okunma Sayısı : 2161         19 Mayıs 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 898886

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.