29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Tarihi şan ve şereflerle dolu olan necip Türk milleti, tüm emperyalist dış güçlerin yok etme çaba ve gayretlerine, dönemin zor şart ve koşullarına rağmen destanlar yazarak Türkiye Cumhuriyetini var etmeyi başarmıştır.

Burada necip Türk milletinin her ferdine düşen en önemli vazife ise varlığının ve özgürlüğünün kıymetini idrak ederek, emperyalist güçlerin hazımsızlık içinde artarak devam eden saldırı ve baskıları karşısında dimdik ayakta durabilme iradesini haykırmaktır.

Bu bağlamda bize düşen, yaşadığımız süreçte bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenmemiz dosta huzur ve güven düşmana ise fırsat vermememiz gerektiğini unutmadan çalışıp geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştirmektir.

Cumhuriyetimizin 94. Yılında başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, acısı yüreğimizde çok taze olan Mehmetçiklerimiz ile ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Arif YAŞAR

Genel Başkan

 Okunma Sayısı : 1963         29 Ekim 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 589343

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.