KUTSALI OLMAYANIN KUDÜS’Ü OLMAZ

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kudüs konusunda almış olduğu karar, demokrasi, insan hakları ve adalet gibi kavramların sahteliğini bir kez daha göstermiştir. Zulüm gören, hürriyeti iğfal edilen Müslümanlar ve mazlumlar  ABD'nin de Batı dünyasının da umurunda değildir. Batı dünyası, İsrail'in güvenliğini ve varlığını kendi varlıklarından dahi üstün tutmaktadırlar. Neticede, Protestan ahlakı Siyonizm’e uşaklık etmektedir.

Kudüs, İslam dünyasının hem kutsalı, hem kıymetlisidir. 100 yıldır İngilizler marifetiyle Siyonistlerin işgali altında olan bu kutsal coğrafya, şimdi de ABD’nin uluslararası siyaset hesaplarına kurban edilmektedir.

Amerika’nın ve Batı medeniyetinin bekası, İslam dünyasının kan gölü haline gelmesinden geçmektedir. Aç gözlülükleri, hırsları, doymak bilmez servet arzuları, İslam dünyasının utancı saydığımız kimi satılmış idarecilerin ihanetleri ile bir araya geldiğinde Müslümanların izzeti nefisleri, haysiyetleri ayaklar altına alınmaktadır.

Gerek Kudüs meselesi etrafında Filistin’in durumu gerekse Orta Doğu’nun kronikleşmiş savaş ve kavgaları göstermektedir ki; Dünya Türk'ün adaletine muhtaçtır. Bir gün üzerimize çöken gaflet bulutlarından sıyrılıp âleme nizam vermeye geleceğiz. Allah Türk milletine ve onun gerçek evlatlarına tekrar dünyayı yönetmeyi nasip etsin. Unutmadık; bekliyoruz! İşte o zaman Zorba Amerika'dan da, Katil İsrail'den de Barbar Avrupa'dan da sadece İslam coğrafyasında değil dünyanın her noktasında döktükleri her damla kanın, canını yaktıkları her mazlumun hakkının hesabını soracağız!

Eksen Sağlık Bir Sen olarak, Amerika Birleşik Devletlerinin Kudüs konusunda aldığı kararın karşısında olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla bildiririz…

EKSEN Sağlık Bir Sen
Genel Merkezi

 Okunma Sayısı : 3634         07 Aralık 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 978202

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.