Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Yüce Allah’ın Hz. İsmail’i kurtarmak için koç göndermesine inat, kendini yeryüzü tanrısı ilan eden zalimler İsmail’leri kurban ediyorlar. Bu bayramda da İsmail’leri kurban etmeye ve insanlığı kin ve nefret denizinde boğmaya devam edeceklerdir. Bunun en bariz örneği tüm dünyanın kulaklarını tıkadığı, neredeyse göz yumduğu; ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, çocukların ve tek suçları(!) Müslüman olup Yüce Allah'ın emirlerine uymak olan ARAKAN'da ki müslümanlar silahla ve satırlarla susturulmakta, katledilmektedir.

Barış, dayanışma, sevgi medeniyeti olan İslam’ın evrensel mesajına insanlık bugün dünden daha çok muhtaçtır. 

Kendi çıkarları söz konusu olunca denizaşırı ülkelere demokrasi götürdüğünü iddia edenler, ARAKAN'daki katliama sessiz kalıyorlar. Bu katliamın bir an önce son bulması için başta müslüman ülkeler olmak üzere tüm insanlık harekete geçmelidir.

Ülkemiz de ne yazık ki bu Kurban Bayramı’nı da evin direği olmadan eşsiz, oğulsuz ve babasız geçirecek şehit ailelerinin burukluğu ile geçirecektir. İnşallah yüce Allah, bu bayramda şehit ailelerimizin acısını bir nebze de olsa hafifletir.

Bu Kurban Bayramı’nın ülkemizde ve dünyada terörün, adaletsizliğin, haksızlığın boğduğu insanlığa bir nefes olmasını, kin, nefret ve kan deryasına dönüşen dünyamıza sevgi, hoşgörü ve huzur mesajı olmasını temenni ediyoruz.
 
Necip Türk Milleti’nin ve tüm İslam aleminin “Kurban Bayramı”nı tebrik ediyoruz, her türlü kötülüğün iyiliklere ve güzelliklere kurban edilmesini diliyoruz.


Eksen Sağlık Bir Sen 
Genel Merkez


 Okunma Sayısı : 2045         01 Eylül 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 695217

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.