2017 Referandum Sonucu Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Ülkemiz, 2013 yılı Aralık ayından itibaren, şer odaklarınca girişildiği aşikar olan  türlü oyun ve komplolar, adeta ülkemizi kaos ortamına çevirme eğilimindeki eylem ve hareketlerle hatta kanlı terör eylemlerine dahası kanlı darbe girişimlerine tanıklık etmek durumunda bırakılmıştır. Yaşanan süreç ve ilan edilen OHAL özellikle kamu personeli üzerinde hayli yıpratıcı sonuçlar ortaya koymuş, adeta at izinin it izine karıştığı bir ortam hasıl olmuştur.

Gelinen noktada, Necip Türk milleti nezdinde Cumhurbaşkanlığı sistemi anayasa değişikliği oylanmış ve yapılan oylama neticesinde sistem kabul görmüştür.

Milletimizin ortaya koyduğu tablo bize Türk Milleti’nin verdiği yetkilerin kontrollü kullanılmasını istediğini göstermektedir.

Biz daha önce yaptığımız açıklamada olduğu üzere referandum sonucunun Türk Milleti’nin kararı olduğunu kabul ediyor ve ülkemizde bulunan bütün çevrelerin sonuca saygı göstermeleri ve yapıcı bir tavır içinde olmalarını tavsiye ediyoruz. Sonucun yakın oy oranlarına sahip olması ve usulsüzlük iddiaları kaos uman çevreleri harekete geçirebilir. Bu noktada usulsüzlük iddialarının hukuk çerçevesinde incelenmesi gerektiğini; kimsenin hukuk dışına çıkmamasını, sokak eylemleri çağrılarına itibar etmemelerini de tavsiye ediyoruz.

Umudumuz ve talebimiz ülkemizin hızlı bir şekilde normalleşme sürecine girmesidir. Bize düşen de ülkemizin gelişmesi ve refahı yönünde; haklarımızı koruyarak, haksızlık karşısında ve haklı uygulamaların yanında durmak olacaktır.

EKSEN Sağlık Bir Sen

 Okunma Sayısı : 2153         18 Nisan 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 942741

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.