Anneler Günü Kutlu Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturuyor. Küçük yaşlardan başlayarak ailenin çocuk için yaşam modeli olduğunun, kişiliğinin ailede oluşmaya başladığının ve ilk deneyimlerin bu süreçte kazanıldığının bilincinde olan annelerimiz, bu yönüyle toplumun en önemli aktörleridir.

Anneler, sağlıklı, başarılı, ülkesini ve milletini seven, özgüvenli insanlar yetiştirdikçe, ülkemiz gelişecektir.

Karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılmayacak ve yeri hiç bir zaman doldurulmayacak en kutsal varlıklar olan annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

Eksen Sağlık Bir Sen olarak; gece gündüz demeksizin hastalıkta, sağlıkta, sıcaklığına muhtaç olduğumuz her yerde ve yaşta yanımızda olan, varlığıyla onur duyduğumuz, her sendelediğimizde sıcacık elini bize tereddütsüz uzatabilen, resmi olarak 1 güne sığdırdığımız ama gönlümüzde her güne yaydığımız varlığımızın yegâne sebebi annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabır için tüm annelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Eksen Sağlık Bir Sen 
Genel Merkez

 Okunma Sayısı : 1948         13 Mayıs 2018

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 758274

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.